آشنایی با انواع تحلیل فارکس: تکنیکال – فاندامنتال – احساسات (2024)
الان وقت آن است که به سراغ مسائل اصلی تر برویم! تحلیل فارکس: تکنیکال – فاندامنتال – احساسات !
تا اینجا تاریخچه ای از فارکس، نحوه عملکرد، آنچه بر قیمت ها تأثیر گذار است و سایر چیزها را به شما آموختیم.
پر واضح است که اینها همه بسیار مهم هستند ، اما می دانیم که اکنون با خود می گویید …
حوصله ام سر رفت!
بگویید
من
چگونه
می توانم
پول
دربیاورم!!!
خوب ، با دوستان خود خداحافظی کنید زیرا سفر شما به عنوان یک معامله گر فارکس می خواهد آغاز شود …
این آخرین فرصت شما برای بازگشت است …
می توانید یک قرص پاک کننده حافظه بخورید، همه چیز را فراموش کنید و ما شما را به همان جایی که قبلاً بودید برمی گردانیم.
شما می توانید به زندگی معمولی خود برگردید. از 7 صبح تا 2 عصر به اداره بروید و یا از 9 صبح تا 10 شب در مغازه خود کار کنید.
یا…
می توانید قرص سبز را که کاملاً با عصاره دلار پر شده است ، بخورید و یاد بگیرید که چگونه می توانید در فعال ترین بازار جهان، صرفاً با کمی استفاده از هوش، برای خود کسب درآمد کنید.
فقط به یاد داشته باشید ، یادگیری را هرگز متوقف نکنید.
حتی پس از فارغ التحصیلی از مدرسه فارکس سایت ما ، باید دائماً تا آنجا که می توانید بدنبال یادگیری و علم باشید ، تا بتوانید به یک استاد واقعی بازار فارکس تبدیل شوید!
ز گهواره تا گور دانش بجوی!
تعهد می دهید؟
حالا قرص سبز رنگ را بالا اندازید ، یک لیوان شیر شکلات خوشمزه هم بعد از آن بزنید و جعبه ناهار خود را بردارید … کلاس درس آغاز شده است!
سه نوع تحلیل در بازار فارکس
در بازار فارکس سه راه برای تحلیل بازار و توسعه ایده های معامله وجود دارد. برای شروع ، بیایید به این سه روش تحلیل بازار نگاهی بیندازیم.
سه نوع تحلیل بازار وجود دارد:
- تحلیل تکنیکال
- تحلیل بنیادی
- تحلیل احساسات بازار
همیشه بحث در مورد اینکه کدام یک از تحلیل ها بهتر جواب می دهد وجود داشته است ، اما اگر بخواهیم حقیقت را به شما بگویم ، بدانید باید هر سه مورد را یاد بگیرید.
مانند ایستادن روی سه پایه است.
اگر یکی از پایه ها ضعیف باشد ، 3پایه زیر وزن شما شکسته و شما پخش زمین خواهید شد.
مشابه همین در معاملات نیز صدق می کند.
صبر کنید. از آنجا که قرار است 3 پایه نمایانگر چگونگی تحلیل و آنالیز بازار توسط یک معامله گر باشد ، یک مغز اینجا کم است.
اما صبر کنید! 3 پایه به مغز بیشتری نیاز دارد!
از نظر تکنیکال باید سه مغز وجود داشته باشد … تا نشانگر سه نوع مختلف از تحلیل باشد …
الان درست شد.
وقتی به بازار فکر می کنید باید سه “مغز” داشته باشید.
اگر تحلیل شما در مورد هر یک از این سه نوع تحلیل ضعیف باشد و یا آن را نادیده بگیرید ، احتمال زیادی وجود دارد که سه پایه شما بشکند و معامله شما به ضرر ختم شود!
مگر اینکه قدرت شما در یکی ضعف در دیگری را جبران کند. این کار سختی است.
1. تحلیل تکنیکال فارکس چیست؟
تحلیل تکنیکال (Technical Analysis) در فارکس چارچوبی است که بر اساس آن معامله گران حرکات قیمت را مطالعه می کنند.
تئوری پشت تحلیل تکنیکال این است: تریدر می تواند با مشاهده و بررسی حرکت های پیشین قیمت شرایط معاملاتی فعلی و حرکات قیمتی بالقوه را تشخیص دهد.
کسی که از تحلیل تکنیکال استفاده می کند ، تحلیلگر تکنیکال نامیده می شود. تریدرهایی که از تحلیل تکنیکال استفاده می کنند به عنوان معامله گران تکنیکال شناخته می شوند.
دلیل اصلی برای استفاده از تحلیل تکنیکال این است که ، به لحاظ تئوری ، تمام اطلاعات فعلی بازار در قیمت منعکس شده است.
معامله گران تکنیکال عموما معتقدند که ” همه چیز داخل نمودارهاست!“
به معنای ساده یعنی اینکه تمام اطلاعات بنیادین و فاندامنتالی نیز در قیمت فعلی بازار لحاظ شده است.
اگر قیمت تمام اطلاعاتی که وجود دارد را منعکس می کند ، برای انجام معامله تنها به تحلیل حرکات قیمتی (پرایس اکشن) نیاز است.
تحلیل تکنیکال آهنگ ، جریان و روند حرکات قیمت را بررسی می کند.
اساس تحلیل تکنیکال
حال ، آیا تاکنون این گفته قدیمی را شنیده اید که “تاریخ تمایل به تکرار خود دارد“؟
خوب ، این اساساً همان چیزی است که تحلیل تکنیکال می گوید!
اگر در گذشته قیمت مشخصی به عنوان سطح حمایت یا مقاومت عمده ای در نظر گرفته شده باشد ، یک چشم معامله گران فارکس به آن خواهد بود و در معاملات خود همان سطح قیمت تاریخی را لحاظ می کنند.
تحلیلگران تکنیکال به دنبال الگوهای مشابهی هستند که در گذشته شکل گرفته اند و ایده های معاملاتی خود را با این باور که قیمت احتمالاً می تواند مشابه قبل عمل کند شکل می دهند.
تحلیل تکنیکال چندان به پیش بینی ارتباط ندارد ، بلکه اساسا در مورد احتمالات است.
تحلیل تکنیکال مطالعه حرکات قیمتی در گذشته به منظور شناسایی الگوها و تعیین احتمالات قیمتی آینده است.
خوب! چگونه می توان “حرکات قیمتی در گذشته را مطالعه کرد”؟
در دنیای معامله گری ، وقتی کسی می گوید ” تحلیل تکنیکال” ، اولین چیزی که به ذهن می رسد نمودار است.
تکنیکالیست ها از نمودارها استفاده می کنند زیرا آسانترین راه برای تجسم داده های در گذشته هستند!
تحلیلگران تکنیکال نمودارها را زندگی می کنند ، می خورند و نفس می کشند به همین دلیل است که آنها را اغلب چارتیست می نامند.
شما می توانید به داده های گذشته نگاه کرده و روندها و الگوهایی را بیابید که می توانند به شما در یافتن فرصت های عالی معاملاتی کمک کنند.
علاوه بر این ،کثرت معامله گرانی که به تحلیل تکنیکال اعتماد می کنند ، باعث می شود این الگوها و سیگنال های اندیکاتوری خود به خود تحقق یابند.
هر میزان معامله گران فارکس بیشتری به یک سطح قیمتی خاص یا یک الگوی نموداری توجه کنند، احتمال اینکه این الگو خود را در بازار نمایان سازد بیشتر خواهد شد.
تحلیل تکنیکی یک واقعیت ثابت نیست
با این حال باید بدانید که تحلیل تکنیکال بسیار وابسته به ذهنیت تحلیلگر دارد.
صرف اینکه حمید و امیر دقیقاً هردو به یک نمودار یا اندیکاتور نگاه می کنند، به معنای این نیست که آنها ایده مشابهی راجع به اینکه قیمت ممکن است به کجا برسد ، در ذهن خود خواهند داشت.
نکته مهم این است که شما مفاهیم را تحت عنوان تحلیل تکنیکال درک می کنید ، بنابراین هرگاه کسی شروع به صحبت در مورد فیبوناچی ، باند بولینگر یا نقاط پیوت کند ، خون دماغ نخواهید کرد.
احتمالا با خود فکر می کنید ، “خدای من ، این افراد بسیار زرنگ هستند. چه کلمات عجیبی “فیبوناچی” و “بولینگر” . من هرگز نمی توانم این مطالب را یاد بگیرم! “
زیاد نگران نباشید.
2. تحلیل فاندامنتال در فارکس چیست؟
تحلیل تکنیکال شامل مطالعه دقیق نمودارها برای تشخیص الگوها یا روندها است. برخلاف آن تحلیل فاندامنتال یا تحلیل بنیادی به نمودار کار ندارد. تحلیل بنیادی شامل مطالعه بر روی گزارشهای دادههای اقتصادی و عناوین خبری است (و در حال حاضر توئیتهای تصادفی ترامپ 😉 ).
تحلیل بنیادی راهی برای سیر در بازار فارکس از طریق تجزیه و تحلیل نیروهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی است که ممکن است بر قیمتهای ارز اثر بگذارند.
این عرضه و تقاضا است که قیمت را تعیین میکند یا در مورد مبحث ما، نرخ ارز را تعیین میکند. در تحلیل بنیادی همانطور که اسمش نشان می دهد، عوامل ریشه ای و اساسی تاثیرگذار بر عرضه و تقاضا را بررسی می کنیم.
استفاده از عرضه و تقاضا به عنوان شاخصی جهت تعیین قیمت آسان است. بخش سخت آن، تجزیه و تحلیل تمامی عوامل موثر بر عرضه و تقاضا است. به عبارت دیگر, شما باید عوامل مختلفی را مورد بررسی قرار دهید تا مشخص شود کدام اقتصاد شبیه یک ساعت سوئیسی، عالی و کدام اقتصاد وضعیت خرابی دارد..
شما باید پی ببرید که چرا و چگونه حوادث و عوامل خاصی نظیر افزایش نرخ بیکاری بر اقتصاد و سیاست پولی کشور تاثیر میگذارد و در نهایت میزان تقاضای ارز در آن کشور را تحت تاثیر قرار میدهد.
ایده پشت این نوع تحلیل این است که اگر چشمانداز اقتصادی فعلی یا آینده کشور خوب باشد، باید واحد پول آن افزایش یابد.
هرچه وضعیت اقتصادی کشور بهتر باشد، کسب و کارها و سرمایهگذاران خارجی بیشتری در آن کشور سرمایهگذاری خواهند کرد. این امر مستلزم خرید واحد پول آن کشور جهت سرمایه گذاری در آن کشور و در نتیجه تقاضای بیشتر برای پول آن کشور خواهد شد.
تحلیل بنیادی به طور خلاصه:
اقتصاد بد یعنی ارزش پول کمتر و اقتصاد خوب یعنی ارزش پول بیشتر.
برای مثال، اجازه دهید بگوییم که ارزش دلار آمریکا در حال افزایش است؛ چرا که اقتصادش در حال پیشرفت است.
با بهتر شدن اقتصاد، ممکن است جهت کنترل رشد و تورم نیاز باشد که نرخ بهره افزایش یابد. نرخهای بهره بالاتر، داراییهای مالی بر حسب دلار را جذابتر میسازد.
برای رسیدن به این داراییهای دوستداشتنی، تجار و سرمایهگذاران باید ابتدا دلار خریداری کنند. این امر، تقاضا برای واحد پول آن کشور را افزایش میدهد. در نتیجه، ارزش دلار آمریکا احتمالاً در مقایسه با سایر ارزها با تقاضای کمتر، افزایش خواهد یافت.
در درسهای آینده یاد میگیرید که کدام نقاط داده اقتصادی باعث افزایش قیمت ارز میشود و دلیل آن چیست؟
شما خواهید فهمید که رئیس فدرال رزرو آمریکا کیست و چگونه دادههای خردهفروشی، وضعیت اقتصاد را منعکس میکند. شما باید نرخهای بهره جهانی را مانند متن ترانه مورد علاقه تان زمزمه کنید.
برای استفاده و بهره بردن از تحلیل بنیادی در فارکس، درک چگونگی تاثیر اخبار اقتصادی، مالی و سیاسی بر نرخ ارز نیاز است. این امر نیازمند درک خوبی از اقتصاد کلان و ژئوپلیتیک است.
لزومی ندارد که از چنین کلماتی وحشت کنید. در حال حاضر، فقط کافی است بدانید که تحلیل بنیادی راهی برای تجزیه و تحلیل حرکتهای بالقوه یک واحد پول (منظور افزایش یا کاهش ارزش واحد پول) بواسطه چشمانداز اقتصادی قوی یا ضعیف یک کشور است. قول میدهیم که بسیار جذاب خواهد بود.
تحلیل بنیادی در بورس
گفتیم که عرضه و تقاضا است که قیمت را تعیین می کند. تحلیل بنیادی نیز راهی است برای تجزیه و تحلیل عوامل تاثیرگذار بر عرضه و تقاضا.
این نوع تحلیل در بازار بورس ایران نیز بسیار کاربردی است. شما باید سهمی که مایلید آن را بخرید از دید فاندامنتالی نیز بررسی کنید تا دریابید آیا این سهم مناسب خرید هست یا خیر.
عوامل بنیادی می تواند شامل مسائل درونی شرکت، مسایل مرتبط با صنعت آن شرکت و یا حتی شایعات اطراف شرکت نیز باشد.
فرض کنید در گزارش یک شرکت افزایش پیش بینی نشده فروش محصولات را می بینید. طبق تحلیل شما این یعنی افزایش سود آوری شرکت و در نتیجه تقاضای بیشتر برای این سهم. تقاضای بیشتر نیز لاجرم منجر به رشد قیمت سهم خواهد شد.
همانطور که می بینید دانستن تحلیل بنیادی حتی برای معامله بورس ایران نیست ضرروی است.
3.تحلیل احساسات معامله گران در فارکس
تحلیل احساسات معامله گران یا Sentiment Analysis را در کمتر دوره آموزشی خواهید دید. غالبا انواع تحلیل ها را فقط تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال می دانند. در حالی که تحلیل احساسات می تواند بسیار مهم و کارساز باشد. از تجزیه و تحلیل احساسات جهت اندازه گیری و سنجش احساس سایر معامله گران نسبت به یک جفت ارزی خاص استفاده می شود.
قبلاً گفتیم که نوسانات قیمت باید به لحاظ نظری کلیه اطلاعات موجود در بازار را منعکس کند؛ اما متأسفانه، برای ما (یعنی معامله گران فارکس) به این سادگی ها نیست.
بازارهای فارکس به سادگی همه اطلاعات موجود را منعکس نمیکنند؛ چرا که در اینصورت همه معامله گران به شیوه های یکسان عمل می کنند.
به همین دلیل است که تحلیل احساسات در فارکس مهم است. هر معامله گری در مورد نحوه عمل بازار، نظر مختص به خودش را دارد و اینکه در همان جهت بازار معامله کند یا خلاف آن.
بازار دقیقاً مشابه اینستاگرام است. شبکه ای پیچیده و متشکل از افرادی است که میخواهند طرز تفکر یا محصول خود را به ما غالب کنند.
جدا از شوخی، بازار اساساً نشاندهنده احساسی است که همه معامله گران از جمله شما، وارن بافت، یا حسن آقای همسایه نسبت به بازار دارند.
نظرات و عقاید بیان شده توسط هر معامله گری در موقعیتهای مختلف به شکل گیری احساسات کلی بازار کمک میکند، بدون توجه به اینکه چه اطلاعاتی در آن وجود دارد.
مشکل این است که به عنوان یک معامله گر خردهپا، هر چقدر هم در مورد یک معامله خاص احساس داشته باشید (مطمئن باشید)، نمیتوانید بازارهای فارکس را به نفع خود تغییر دهید و با خود همراه کنید.
حتی اگر شما واقعاً باور داشته باشید که دلار بالا خواهد رفت و احساستان هم درست باشد، اما سایرین با آن مخالفت کنند، شما نمیتوانید بیشتر از این کاری انجام دهید. مگر اینکه شما جورج سوروس یا گلدمن ساکس باشید.
از کجا متوجه احساسات معامله گران شویم؟
اگر مدتی تجربه معامله در فارکس را دارید احتمالا با تصویر زیر مواجه شده باشید.
چنین اطلاعاتی را معمولا در وبسایت بروکرها می توان یافت. این به ما نشان می دهد که چند درصد از تریدرهای این بروکر در معامله خرید و چند درصد در معامله فروش یک جفت ارز خاص هستند.
به عنوان مثال بر طبق اطلاعات بالا، 73 درصد از تریدرها در معامله فروش و 27 درصد در معامله خرید EUR/USD هستند.
و برای USD/CHF می بینیم که 83 درصد در معامله خرید و 17 درصد در فروش هستند.
اینها نشان دهند احساسات معامله گران در این بروکر هستند.
به عنوان یک معامله گر باید همه این مسائل را در نظر بگیرید و باید جو بازار را تجزیه و تحلیل کنید.
چگونه بر اساس این اطلاعات معامله کنیم؟
این به شما بستگی دارد که احساس بازار را بفهمید، اینکه احساس بازار صعودی است یا نزولی؟
سپس شما باید تصمیم بگیرید که چگونه میخواهید درک خود از احساسات بازار را وارد استراتژی تجاریتان نمایید.
اگر میخواهید احساسات بازار را نادیده بگیرید، این انتخاب شماست. اما صراحتا به شما میگوییم که این به ضررتان است!
آنالیز احساسات اغلب به عنوان شاخص معکوس استفاده میشود. چند ایده وجود دارد که چرا این اتفاق میافتد (یعنی اینکه چرا از آنالیز احساسات به عنوان شاخص معکوس استفاده میشود؟)
یک ایده پشت این مساله، این است که اگر همه (یا تقریباً همه) احساس یکسانی دارند، پس زمان آن است که نوگرا شویم و برخلاف احساسات عموم معامله کنیم.
به عنوان مثال، اگر همه به یورو/دلار آمریکا (یورو در مقابل دلار آمریکا) خوشبین هستند، ممکن است این زمانی برای فروش باشد (یعنی بر عکس آنها عمل کنیم).
چرا؟ متاسفانه باید بیشتر درس های مدرسه را بخوانید تا متوجه شوید 😉
ایده دیگر این است که اغلب معاملهگران خردهپا در فارکس (متاسفانه) تازهکار هستند و ضرر می کنند. بسته به اینکه از کجا آمار تهیه میکنید، بین ۷۰ تا ۸۰ درصد از معاملهگران خردهپا، پول خود را از دست میدهند.
بنابراین اگر میدانید که همه این معامله گران بیسود که معمولاً اشتباه میکنند و در حال حاضر در پوزیشن خرید یورو/دلار آمریکا هستند ……………. خب چه می کنید؟ 🙂
بله ممکن است ایده خوبی باشد که برعکس آنها معامله کنید.
اینکه قادر باشید احساسات بازار را بسنجید یا به آنالیز احساسات بپردازید، میتواند ابزار مهمی در جعبهابزار شما به شمار رود.
بعداً به شما یاد میدهیم که چطور احساسات بازار را آنالیز کرده و از آن به نفع خود استفاده کنید. همانند ترفندهای تردستی.
بهترین نوع تحلیل در فارکس کدام است؟
سوال 1 میلیون دلاری!
در سفر طول و دراز خود به عنوان یک معامله گر علاقمند فارکس ، خواهید دید که هر نوع تحلیل طرفداران دو اتشه خود را دارد.
تحلیل تکنیکال (TA) شامل کنار هم چیدن نمودارها برای شناسایی الگوها یا روندها است ، و تحلیل بنیادی (FA) شامل کنار هم چیدن گزارش ها و داده های اقتصادی و عناوین خبری است.
معامله گران دو اتشه در اردوگاه تحلیل تکنیکال فریاد می زنند ، “تحلیل بنیادی مهم نیست! از قبل در قیمت لحاظ شده است و می توانید آن را در نمودارها مشاهده کنید! “
معامله گران دو آتشه در اردوگاه تحلیل بنیادی فریاد می کشند: «تحلیل تکنیکال فقط یک سری خطوط نقاشی و تخیلات است! “
این در حالی است که افراد در اردوگاه تحلیل احساسات به تماشای این دو اردوگاه نشسته و سطح احساسات آنها از یکدیگر را نظاره می کنند! ولی بالاخره بهترین نوع تحلیل فارکس کدام است؟
سه نوع تحلیل فارکس مکمل یکدیگر هستند
خوشبختانه انواع مختلف تحلیل بازار مکمل یکدیگر هستند.
حتی معامله گران تکنیکال دو آتشه هم ممکن است تحلیل های بنیادی مفیدی را پیدا کنند که می تواند به تحلیل تکنیکال آنها کمک کند. و بالعکس.
در بازارهای واقعی ، قیمت ها دائماً در حال تغییر هستند و معمولاً روندها را ایجاد می کنند. این تغییرات قیمتی بر تحلیل های بنیادی تأثیر می گذارد.
این بدان معناست که روندهای قیمتی بر تحلیل های بنیادین تأثیر می گذارند همانگونه که تحلیل های بنیادین بر قیمت ها تأثیر گذارند.
و همانطور که در درسهای بعدی خواهید فهمید، شناسایی روندها بخش مهمی از تحلیل تکنیکال است.
گول افراط گرایان هر دسته از این تحلیل ها را نخورید! هیچ کدام بهتر از دیگری نیست … همه آنها فقط زوایای مختلفی برای نگاه کردن بازار هستند.
در پایان، شما باید بر اساس همان تحلیلی که راحت هستید و برای شما سودآور است معامله کنید.
به طور خلاصه ، تحلیل تکنیکال مطالعه حرکت قیمت ارز بر روی نمودارها است در حالی که تحلیل بنیادی نگاهی به چگونگی حال و روز اقتصاد کشورها دارد.
تحلیل احساسات بازار تعیین می کند که بازار از منظر چشم انداز بنیادی فعلی یا آینده نزولی است یا صعودی.
عوامل بنیادی احساسات را شکل می دهند و تحلیل تکنیکال به ما کمک می کند تا این احساسات را برای خود تجسم کرده و چارچوبی برای ایجاد سیستم معاملاتی خود به کار ببندیم.
هر سه نوع این تحلیل ها توامان با هم کار می کنند تا شما بتوانید به ایده های خوب معاملاتی فارکس دست پیدا کنید.
تمام حرکات و سوابق قیمتی و اقتصادی موجود هستند – کافیست کمی تفکر و تامل کنید و این مهارت های تحلیلی را به آزمایش بگذارید!
سه پایه تحلیل تکینکال، تحلیل فاندامنتال و تحلیل احساسات
بگذارید دوباره آن سه پایه را بیرون بیاوریم تا فقط بر اهمیت هر سه نوع این تحلیل ها تأکید کنیم.
اگر یک پایه یا دو پایه از این سه پایه را از جا دراورید لرزان خواهد شد ، درست است؟!
برای اینکه به یک معامله گر واقعی فارکس تبدیل شوید ، باید بدانید که چگونه از این سه نوع تحلیل بازار به طور موثر استفاده کنید.
باور نمی کنید؟
بگذارید مثالی بزنیم که چگونه تمرکز تنها روی یک نوع تحلیل می تواند تبدیل به یک فاجعه شود.
- فرض بگیرید که شما به نمودارهای خود نگاه می کنید و یک فرصت خوب معاملاتی شکار می کنید.
- فقط به پولی که از آسمان قرار است ببارد فکر می کنید و بنابراین هیجان زده می شوید.
- با خود می گویید ، “اوه ، من هرگز تا بحال فرصت معاملاتی کامل تر از این روی GBP / USD ندیده ام. من عاشق نمودارهایم هستم. هلو بپر تو گلو!”
- سپس با یک لبخند بزرگ بر لبان (از نوعی که همه دندان هایتان نمایان می شود) اقدام به خرید GBP / USD می کنید.
- شما از این پوزخند بزرگ خود یک سلفی هم می گیرید و در اینستاگرام می گذارید.
- سپس یک رقص شاد انجام می دهید و آن را هم در فیسبوک می گذارید.
- اما صبر کنید! ناگهان پوزیشن 100 پیپ در خلاف جهت شما حرکت می کند!
- متاسفاته انگلیس در این لحظه به اتحادیه اروپا گفت گور بابات و از آن خارج شد!
- از آنجا که شما فقط به نمودارها نگاه می کنید ، نمی دانید که اصلا اتحادیه اروپا چیست. بنابراین شما آن را در گوگل جستجو می کنید.
- شما می فهمید که اتحادیه اروپا یک اتحادیه اقتصادی و سیاسی با 28 کشور اروپایی است و تجارت آزاد را مجاز می داند ، این بدان معناست که کالاها می توانند بدون هیچ گونه چک یا هزینه اضافی بین کشورهای عضو انتقال داده شوند.
- پناه بر خدا! شما تازه فهمیدید که اگر انگلیس بخواهد چنین کاری را انجام دهد احتمالاً جریان جدی می شود. اقتصاد آنها ممکن است با خاک یکسان شود. بسیاری از افراد ممکن است شغل خود را از دست بدهند.
- ناگهان احساسات همه نسبت به بازار انگلیس ترش می شود و همه در جهت مخالف معامله می کنند!
- لبخند چاق بزرگ شما چپه می شود و از دست نمودارهایتان عصبانی می شوید.
- کامپیوتر خود را پخش زمین می کنید و شروع به خرد کردن آن می کنید. (از آن یک عکس می گیرید و توییت می کنید).
- شما یک مشت پول از دست داده اید و حال رایانه شما نیز به یک میلیارد ذره تبدیل شده است. (اما توییت شما اکنون یک میلیون لایک دارد.)
- و همه اینها به این دلیل است که شما تحلیل بنیادی و تحلیل احساسی را کاملا نادیده گرفتید.
(توجه: این داستان واقعی نبوده است. چنین چیزی برای ما اتفاق نیفتاده است. هرگز این چنین ساده لوح نبوده ایم. ما همیشه معامله گرانی باهوش هستیم … فقط خواستیم با کنایه بیش از حد ، تصویری را در ذهن شما ایجاد کنیم 🙂 )
خوب ، کمی پیاز داغش زیاد شد ، اما شما متوجه موضوع شدید.
یادتان هست که مادر بزرگ در کودکی به شما می گفت که افراط در هر چیزی خوب نیست؟
خوب ، ممکن است آن زمان فکر کرده باشید که پرت و پلا می گوید اما در فارکس ، هنگام تصمیم گیری برای استفاده از نوع تحلیل ، دقیقا چنین است.
فقط به یکی اعتماد نکن.
با این حال ، باید یاد بگیرید که تعادل بین استفاده از همه آنها را حفظ کنید. فقط در این صورت واقعاً می توانید از معاملات خود بیشترین سود را ببرید.
مرحله بعدی آموزش چیست؟
اکنون که آموزش فارکس مقدماتی را تمام کردید و کمی از هر نوع تحلیل آموختید ، وقت آن است که کمی عمیق تر رویم!
در درس های بعدی به مباحث متوسطه آموزش فارکس می پردازیم.
در دوره آموزش فارکس متوسطه برای مبتدیان از تحلیل تکنیکال صحبت می شود.
شما در مورد حرکات قیمتی ، همچون سطح حمایت و مقاومت ، کندل های شمع ژاپنی و اندیکاتور تکنیکال مانند میانگین متحرک و MACD چیزهایی زیادی یاد خواهید گرفت.
شما اندیکاتورهای پیشرو و باتاخیر را آزمایش خواهید کرد و نحوه استفاده از آنها را در ایده های معاملاتی آتی کشف خواهید کرد.
هیجان انگیز به نظر می رسد ، اینطور نیست؟
درس های بعدتر را مطالعه سایر ابزار تحلیل تکنیکال اختصاص داده ایم.
نگاهی خواهیم داشت به ابزارهای پیشرفته تر فارکس مانند نقاط پیوت ، واگرایی ها ، هایکین آشی ، نظریه امواج الیوت و الگوهای هارمونیک.
به نظر سرگرم کننده می رسند؟ بله هستند! شرط می بندم که می خواهید هر چه زودتر شروع کنید!
دوره آموزش فارکس پیشرفته، پیچیده تر خواهد بود ، زیرا شما باید با تحلیل بنیادین و احساسی همزمان روبرو شده و آنها را مدیریت کنید.
با یک تیر دو نشان بزنید!
شما تیر هستید و تحلیل فاندامنتال و احساسات دو هدف چاق و چله.
دو دلیل که چرا ما تحلیل احساسی و بنیادین بازار را در کنار هم قرار داده ایم:
- تا وقتی به دانشگاه می رسید ، چنان درگیر مطالب فارکسی خواهید شد که یک درس کافی نخواهد بود.
- تعیین مرز بین تحلیل بنیادی و تحلیل احساسی بازار کار سختی است ، اما با پشتکار به آنجا خواهید رسید.
همانطور که قبلاً اشاره کردیم ، عوامل بنیادی اساسا عامل شکل گیری احساسات بازار هستند.
امیدواریم ادامه مباحث این مدرسه فارکس باعث رشد سطح معامله گری شما شود. مطمئنیم اینطور خواهد شد.
اندیکاتور فرهاد فاینال: دستیار هوشمند شما در فارکس
- اگر به دنبال موفقیت در بازار فارکس هستید، اندیکاتور فرهاد فاینال ابزاری است که شما را در شناسایی خطوط روند، شکستها و سطوح کلیدی راهنمایی میکند. راز موفقیت در فارکس و سوددهی مستمر، داشتن نقاط ورود و خروج مشابه است که با شخصی سازی استراتژی خود به کمک سیگنال های اندیکاتور فرهادفاینال میتوانید نقاط ورود و خروج مشابه داشته باشید. کافیست ویدیو آشنایی سریع با فرهادفاینال را ببینید و در مسیر موفقیت قرار بگیرید.
- تجربه کاربرانی که به کمک اندیکاتور ما و آموزشهای اختصاصی آن موفق به سوددهی مستمر شده اند در کانال تلگرام فرهادفاینال قابل دسترسی است.
همین امروز اندیکاتور فرهاد فاینال را دریافت کنید و طعم شیرین موفقیت در فارکس را بچشید!